10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestylePetrolul a ratat grupele Europa League, eliminată de Dinamo Zagreb

Petrolul a ratat grupele Europa League, eliminată de Dinamo Zagreb

FC Petrolul a ratat pentru al doilea an consecutiv grupele Ligii Europa în play-off-ul competiției. Prahovenii au fost învinși și în meciul tur, cu Dinamo Zagreb, scor 1-2, după ce la Ploiești au pierdut cu 1-3.

Dinamoviștii croați au deschis scorul, pe propriul teren, prin Cop, în minutul 22, care a înscris cu un şut de la aproximativ 14 metri. Petrolul a egalat abia în minutul 59, însă nu au mai reușit să înscrie cele două goluri necesare pentru a rămâne în joc. Singurul gol al "lupilor galbeni" a fost înscris de Albin.

Scorul final a fost stabilit în ultimul minut al prelungirilor, de către Antolici (90+6), care a făcut 2-1 pentru Dinamo. 

Petrolul a ratat Liga pentru al doilea an consecutiv, după ce în sezonul trecut era eliminată, tot în play-off, cu 3-6 la general, de către Swansea (Anglia).

Echipele folosite de Răzvan Lucescu (Petrolul) și Zoran Mamici (Dinamo).

Dinamo Zagreb: Eduardo – Ivo Pinto, Simunovici, Simunici, Pivarici – Brozovici, Ademi (Corici '90), Antolici – Paulo Machado (Vukojevici '64), Cop, Wilson Eduardo (Soudani '71).

Petrolul Ploieşti: Cobrea – Alcenat, Hoban, Gerson, Satli – De Lucas (Nkoyi '74), Mustivar (Marinescu '79) – Teixeira, Albin, Mutu (Nepomuceno '67) – Tamuz.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă