10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestylePetrolul - Dinamo Zagreb 1-3, în prima manșă din play-off-ul Ligii Europa

Petrolul – Dinamo Zagreb 1-3, în prima manșă din play-off-ul Ligii Europa

Petrolul Ploiești a fost învinsă, pe teren propriu, în prima manșă a întâlnirii cu Dinamo Zagreb, din play-off-ul Ligii Europa. Croații s-au impus cu 3-1 pe Ilie Oană din Ploiești.

Cu toate că scorul nu reflectă realitatea de pe teren croații s-au dovedit mai eficienți și tot ei au deschis scorul. Cop a marcat din penalty, în minutul 29, la un henț în careu al lui Mutu.

Petrolul a egalat în finalul primei reprize, prin Toto Tamuz (minutul 45), la capătul unei faze în care atacantul Petrolului și-a arătat clasa. Tot Mutu a îngropat speranțele ploieștenilor, când a ratat incredibil în minutul 78. Imediat croații au făcut dubla, în minutul 80, tot prin Cop. La finalul unui meci dominat în mare parte de Petrolul, dar în care croații au fost mai eficienți în fața porții, Dinamo Zagreb a dat lovitura de grație, prin Machado. Acesta a înscris un gol superb din lovitură liberă așa cum o făcea Grozav, în sezonul trecut, pentru Petrolul, tot în preliminariile Ligii Europa.

Dar spre deosebire de sezonul trecut nici Grozav, nici alți jucători de bază nu mai sunt la Petrolul, iar acest lucru s-a văzut în partida cu Zagreb.

Unul dintre cele mai controversate ale meciului a fost eliminarea căpitanului petroliștilor, Geraldo Alves, cu doar un minut înainte de golul de 1-3. Arbitrajul a lăsat de dorit, într-o partidă în care orice eroare a centralului a cântărit foarte mult.

Returul se va disputa în Croația, pe 28 august.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă