16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestylePetrolul a învins CS U Craiova, scor 2-0, și este liderul campionatului

Petrolul a învins CS U Craiova, scor 2-0, și este liderul campionatului

Petrolul Ploiești a învins CS U Craiova, scor 2-0, în deplasare, în cadrul etapei a V-a și a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I. Ploieștenii au marcat prin Albin, minutul 68 și Tamuz, '82.

Albin a mai marcat un gol în minutul 26, însă acesta a fost anulat pe motiv de ofsaid. Centralul Alexandru Tudor a acordat 6 cartonaşe galbene: Madson '7, Frăsinescu '10, Brandan '60, Brac '66, Curelea '87 / Albin '61.

Răzvan Lucescu a trimis în teren următoarea formulă: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Guimaraes, Fanchone (Satli '15) – Marinescu, Mustivar – Priso (Mutu '58), Albin, Astafei (Teixeira '51) – Tamuz.

Echipa folosită de Ionel Gane a fost: Brac – Achim, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu – Madson, Brandan (Ferfelea '79) – Băluţă, Nuno Rocha, Bancu (Ivan '71) – Curelea.

După reușita din etapa a V-a, Petrolul ocupă primul loc în Liga I cu 13 puncte. Steaua a căzut pe locul 2, cu 12 puncte, după înfrângerea cu Ceahlăul, scor 0-1.

Cele mai citite

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...
Ultima oră
Pe aceeași temă