11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestylePetrolul Ploiești și-a adus fundaș din prima ligă belgiană. Pregătiri de cupe...

Petrolul Ploiești și-a adus fundaș din prima ligă belgiană. Pregătiri de cupe europene

Clubul Petrolul Ploieşti și-a întărit lotul în această vară cu șase transferuri, ultimul dintre ele fiind cel al fundașului Mourad Satli, care a jucat în ultimele sezoane la clubul din prima ligă belgiană, Sporting Charleroi.

Satli, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea prahoveană. El a efectuat deja vizita medicală, urmând să facă deplasarea în cantonamentul din Slovenia.

Mourad Satli are dublă cetățenie, algeriană și franceză. El s-a născut la Oran, însă și-a făcut junioratul în Franța, la Academia Clairefontaine, după care a ajuns la RC Strasbourg. La 20 de ani semna cu belgienii de la Charleroi, alături de care a promovat în prima ligă doi ani mai târziu. Charleroi a terminat ultimul sezon pe locul 9 (sezonul normal).

Petrolul a mai transferat alți cinci jucători în această vară, printre care și fundașul francez Fabien Barrillon, 26 de ani, fost căpitan al Istres și Andrei Peteleu, 22 de ani, adus de la Săgeata Năvodari, fundaș dreapta. Cu o defensivă întărită, dar și jucători noi în celelalte compartimente, Răzvan Lucescu va lupta pentru titlu anul acesta, importante fiind și meciurile din preliminariile Ligii Europa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă