18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleUPDATE Pîrvulescu cere să fie anchetat de DNA. Președintele Pandurilor, suspectat de...

UPDATE Pîrvulescu cere să fie anchetat de DNA. Președintele Pandurilor, suspectat de un meci trucat

UPDATE 13.40. Președintele Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a spus că solicită să fie anchetat de DNA, pentru a se demonstra dacă el a trucat sau nu meciuri.

“Acuzele de blat au venit de la oficialii din cadrul AGA, domnul Călinoiu de la Consiliul Judeţean, directorul Complexului Energetic Oltenia şi toţi ceilalţi. De la federaţie sau din altă parte nu am fost acuzat, dar federaţia are Comisie de Integritate şi va analiza cazul. Oricum, eu personal voi sesiza DNA-ul, iar dacă sunt vinovat de blat să mă bage în puşcărie pe viaţă. Voi suporta absolut toate consecinţele şi voi colabora cu toate comisiile, atât de la federaţie, cât şi de la LPF. Dar din punctul meu de vedere sunt nevinovat, aceste suspiciuni nu îşi au rostul”, a spus Pîrvulescu, conform Mediafax.

—–

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a fost suspendat din funcție timp de trei luni, de către Adunarea Generală a Acţionarilor. El este suspecata de trucarea unui meci.

Meciul din etapa a 27-a a Ligii I, pierdut de Pandurii, scor 0-1, pe teren propriu, în fața U Cluj, este suspectat că ar fi fost aranjat. Eugen Pîrvulescu este principalul suspect în acest caz, conform Mediafax.

“Astăzi a avut loc Adunarea Generală a Acţionarilor în cadrul căreia am fost suspendat din funcţia de preşedinte până la 29 iulie. Mi s-a comunicat că sunt suspect de blat la meciul pierdut cu Universitatea Cluj. Mi s-a transmis că sunt suspendat până la finalizarea anchetei, pentru că se va realiza o anchetă în acest caz”, a afirmat Pîrvulescu.

Eugen Pîrvulescu a plecat de la Pandurii Târgu Jiu la sfârşitul lunii august a anului trecut, el fiind instalat în funcţia de director sportiv la Universitatea Cluj, la 3 septembrie 2014. Ulterior, la 16 decembrie 2014, Pîrvulescu a revenit la Pandurii Târgu Jiu şi a preluat funcţia de preşedinte al grupării gorjene.

Cele mai citite

Aeroportul Internațional „Delta Dunării”- „gaura” neagră a Consiliului Județean Tulcea

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a inaugurat recent, cu mare tam-tam, finalizarea lucrărilor de modernizarea a Aeroportului Internațional „Delta Dunării” de la...

Prongnoza meteo pe regiuni. Cum va fi vremea în intervalul 29 aprilie – 12 mai

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pe regiuni, valabilă în intervalul 29 aprilie - 12 mai 2024. Astfel,...

Alegerea Care Controlează Viitorul Copilului

Una dintre primele și cele mai importante decizii pe care le iau părinții după nașterea unui copil este modul în care vor hrăni...
Ultima oră
Pe aceeași temă