17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestylePițurcă a găsit înlocuitor pentru Goian, la Viitorul

Pițurcă a găsit înlocuitor pentru Goian, la Viitorul

Victor Pițurcă l-a convocat pe Bogdan Mitrea pentru a-l înlocui pe Dorin Goian la meciul României cu Finlanda, de marți, în deplasare. Goian s-a accidentat încă de la începutul meciului România – Ungaria, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Tricolorii au suferit mai multe accidentări la cel de-al doilea meci din cadrul prelimianriilor Euro 2016. Goian a suferit o leziune fibrilară la muşchiul peronier lung stâng şi a devenit indisponibil pentru partida de marţi, din Finlanda, potrivit site-ului oficial al FRF. Mitrea, fotbalist al grupării de prima ligă Viitorul, are 27 de ani.

Lucian Sânmărtean, cel mai jucător al partidei, a fost înlocuit în minutul 66 și el ușor accidentat. Mijlocașul a suferit o contractură la ischiogambierii de la coapsa stângă, însă el ar putea fi recuperat până marți.

Dragoş Grigore a suferit un traumatism la tendoane extensori, iar Alexandru Maxim a avut o contuzie genunchi. Nici aceștia nu sunt în pericolul de a nu evolua marți.

Lotul României pleacă, duminică, spre Finlanda, urmând ca marți, de la ora 21.45, să dispute cel de-al treilea meci din grupa F de calificare la Euro 2016.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă