13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestylePreliminarii Euro 2016: Rezultatele și clasamentul grupei României

Preliminarii Euro 2016: Rezultatele și clasamentul grupei României

România ocupă locul 3 în grupa F, de calificare la Euro 2016, după ce a remizat în cea de a doua etapă, cu Ungaria, scor 1-1, pe Arena Națională. Între-un alt meci al grupei Finlanda a remizat cu Grecia, tot 1-1.

Grupa F are parte de o surpriză, după ce irlandezii și-au adjudecat prima poziție la finalul primelor 2 etape. Finlanda a învins Ungaria, 2-1, în prima etapă, iar în meciul de sâmbătă a câștigat duelul cu Insulele Feroe, scor 2-0.

A doua echipă clasată, de asemenea o surpriză, Finlanda, a remizat, pe teren propriu, cu Grecia, scor 1-1. În prima etapă finlandezii învingeau Insulele Feroe, scor 3-1.

România ocupă doar locul 3, cu 4 puncte, la egalitate cu Finlanda, dar cu golaveraj mai slab. După ce au învins Grecia, scor 1-0, tricolorii au remizat pe Arena Națională cu Ungaria, scor 1-1. Astfel meciul de marți al României cu Finlanda va fi un duel direct pentru poziția a doua în grupă.

Clasamentul grupei F este următorul: Irlanda de Nord 6 pct. (+3), Finlanda 4 pct. (+2), România 4 pct. (+1), Grecia 1 pct. (-1), Ungaria 1 pct. (-1), Insulele Feroe 0 pct. (0).

Cele mai citite

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...
Ultima oră
Pe aceeași temă