14.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestylePreliminarii Liga Campionilor: Steaua a învins Stromsgodset, scor 1-0, în deplasare

Preliminarii Liga Campionilor: Steaua a învins Stromsgodset, scor 1-0, în deplasare

Steaua a câștigat prima manșă a întâlnirii cu Stromsgodset, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Elevii lui Gâlcă s-au impus la Drammen cu scorul de 1-0, prin reușita lui Iancu, din minutul 48.

Steaua a dominat partida, cu toate că și norvegienii au fost la un pas de a înscrie. Dacă în apărare îngerul păzitor al Stelei a fost Arlauskis, în atac Iancu și-a spălat păcatele din debutul partidei prin golul său superb. Iancu l-a lobat de la 16 metri de poartă pe Larson, trimițând balonul la colțul lung. Steaua a avut mai multe ocazii de gol, atât Chipciu, cât și Vâlceanu scăpând singuri cu portarul, însă niciunul dintre ei nu l-a învins pe norvegian.

Stromsgodset a jucat foarte ofensiv în debutul partidei, ratând mai multe ocazii. Singurele cartonașe galbene le-au văzut Chipciu și Râpă.

Partida s-a disputat pe stadionul din Drammen, cu o capacitate de circa 8000 locuri. Campioana Norvegiei va face deplasarea la București, săptămâna viitoare, pe 23 iulie, la ora 20.30.

Steaua l-a folosit pe final de meci pe juniorul Robert Vâlceanu, care a scăpat pe contraatac în prelungiri și a fost la un pas să înscrie. Stromsgodset l-a trimis pe teren pe tânărul minune al fotbalului norvegian, Odegaard, și el protagonist al unei ocazii importante de gol.

La meciul de la Drammen au participat circa 300 de suporteri steliști și câteva mii de norvegieni.

Cele mai citite

Brașovul e singurul oraș din țară intrat în cursa pentru a deveni Capitală Verde Europeană

Brașovul, o nouă tentativă pentru a deveni Capitală Verde Europeană. Este singurul oraș din România care a trecut de prima etapă de evaluare și...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...

Acțiunile de control ale ANAF, în aprilie 2024, au diminuat pierderea fiscală cu 430 milioane lei

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) prezintă raportul lunii aprilie al acțiunilor întreprinse de către direcțiile de specialitate din cadrul ANAF...
Ultima oră
Pe aceeași temă