22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestylePreliminarii Liga Campionilor: Steaua și-a aflat prima adversară

Preliminarii Liga Campionilor: Steaua și-a aflat prima adversară

Steaua București va evolua împotriva echipei Stromsgodset IF (Norvegia), în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Turul al doilea se dispută în perioada 15-16 iulie, turul și 22-23 iulie, returul. În tur, campioana României va juca în deplasare.

Stromsgodset IF a câștigat în 2013 campionatul norvegian, iar în sezonul 2014, care se află în plină desfășurare, se află pe locul al doilea, cu 6 puncte sub Molde. În prima ligă norvegiană joacă 16 cluburi, iar din 30 de etape ale sezonului 2014 s-au încheiat primele 13.

Steaua a fost cap de serie, în urna a treia, la tragerea la sorți, care a avut loc, luni, la Nyon. Printre capii de serie s-au mai numărat echipele: Dinamo Zagreb, Ludogoreț, Legia Varșovia, Qarabag și HJK Helsinki.

Echipele pe care le putea întâlni Steaua erau: F91 Dudelange (Luxemburg), Stromsgodset IF (Norvegia), FC Saint Patrick Athletic's (Irlanda), FK Rabotnicki (Macedonia), FC Valletta (Malta), VMFD Zalgiris (Lituania).

Steaua a nimerit cel mai dificil adversar dintre cei șase posibili. Dacă va trece de norvegieni Steaua va mai avea de jucat în turul al treilea și apoi în play-off pentru a se putea califica în grupele Ligii. În toate meciurile din preliminarii Steaua va fi cap de serie, astfel că va întâlni echipe care ocupă poziții inferioare în clasamentul coeficienților și care pornesc cu a doua șansă.

Cele mai citite

Cluj: Spălare de bani și trafic de droguri. Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane

Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane în urma unei investigații referitoare la constituirea unui grup infracțional specializat în trafic de droguri și spălare de...

Prefect Prahova: Zona din jurul craterului de la Slănic dă semne de stabilizare

La fața locului încă se efectuează măsurători și expertize, iar din primele concluzii zona dă semne de stabilizare, afirmă prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu,...

Rușii presează și avansează în regiunea Harkov din Ucraina

Forţele ruse au început o operaţiune ofensivă de-a lungul graniţei ruso-ucrainene din nordul regiunii Harkov şi au obţinut câştiguri tactice semnificative, conform antena3.ro. Lupte grele...
Ultima oră
Pe aceeași temă