12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestylePresă: Mircea Lucescu ar putea deveni antrenorul clubului Galatasaray

Presă: Mircea Lucescu ar putea deveni antrenorul clubului Galatasaray

Mircea Lucescu a fost contactat, joi, de directorul sportiv al clubului Galatasaray, Cenk Ergun, care l-a invitat la o discuţie în vederea preluării postului de antrenor principal al clubului. Tehnicianul român s-a declarat dispus să aibă o întrevedere cu oficialii grupării după 15 mai, scrie cotidianul Hurriyet, citat de News.ro.

Galatasaray are în vedere mai multe variante pentru postul de antrenor principal, cum ar fi Marcelo Bielsa şi Lucien Favre, dar preferatul preşedintelui grupării, Dursun Ozbek, este Mircea Lucescu, scrie cotidianul Hurriyet.

Ozbek i-a cerut lui Cenk Ergun să îl contacteze pe Lucescu. „Să ne întâlnim şi să discutăm cu Lucescu. Numele lui a fost menţionat de-a lungul anilor în legătură cu multe cluburi, dar el nu a venit în Turcia din diverse motive. Poate se întrunesc condiţiile şi îl putem convinge”, ar fi spus Ozbek, conform Hurriyet.

Ergun l-a contactat pe Mircea Lucescu, care i-a spus că poate discuta cu oficialii de la Galatasaray, însă nu acum, ci după 15 mai, când se va încheia campionatul Ucrainei.

În urmă cu trei zile, fanatik.com.tr scria că Dursun Ozbek s-a înţeles cu Mircea Lucescu pentru postul de antrenor principal.

Mircea Lucescu a antrenat echipa Galatasaray în perioada 2000-2002 şi a câştigat cu aceasta Supercupa Europei în 2000 şi campionatul Turciei în 2002.

Tehnicianul român pregăteşte formaţia ucraineană Şahtior Doneţk din 2004.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă