21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestylePresă: Mircea Lucescu ar putea deveni noul antrenor al echipei Fenerbahce Istanbul

Presă: Mircea Lucescu ar putea deveni noul antrenor al echipei Fenerbahce Istanbul

Antrenorul român Mircea Lucescu ar putea deveni noul antrenor al echipei turce Fenerbahce Istanbul. Astfel, la finalul sezonului, el va renunța la postul de antrenor al echipei Şahtior Doneţk, informează site-ul de specialitate fotomac.com, citat de Mediafax.

Potrivit presei locale, Mircea Lucescu negociază cu echipa turcă Fenerbahce Istanbul, deși a reuşit să se califice cu formaţia ucraineană Şahtior Doneţk în semifinalele Ligii Europa. 

Presa din Turcia scrie că Fenerbahce negociază în secret cu antrenorul român, iar acesta va prelua echipa din sezonul următor. Potrivit jurnaliştilor turci, conducerea lui Fener este nemulţumită de modul în care actualul antrenor, Vitor Pereira, a gestionat această stagiune. Cu șiase etape înainte de finalul campionatului în Turcia, Fenerbahce se află pe locul 2, la 5 puncte în spatele liderului Beşiktaş.

Mircea Lucescu, în vârstă de 70 de ani, a dat de înteles în trecut că ar dori să plece de la Şahtior, din cauza situaţiei politice tensionate din regiune. Şahtior Doneţk este nevoită să se antreneze şi să joace partidele considerate pe teren propriu la Lvov, întrucât arena din Doneţk a fost afectată de confruntările militare din estul Ucrainei.

Încă din 2014, de la izbucnirea conflictului cu rebelii pro-rusi din regiunea Donetk. Donbass Arena, stadionul de cinci stele în care patronul Rinat Ahmetov a investit 200 de milioane de euro, a fost bombardat de mai multe ori.

Cele mai citite

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Mircea Geoană critică dur sistemul de vot din România: Este cel mai primitiv din toată Europa

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul...
Ultima oră
Pe aceeași temă