18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestylePresa arabă: Victor Pițurcă, noul antrenor al formației Al Ittihad. Noi zvonuri?

Presa arabă: Victor Pițurcă, noul antrenor al formației Al Ittihad. Noi zvonuri?

Victor Pițurcă este aproape de plecarea în Arabia Saudită, acolo unde ar urma să antreze formația Al Ittihad. Cu toate că negocierile au fost suspendate, presa arabă anunță că s-a ajuns la un nou consens între părțile arabă și română, astfel că Pițurcă va părăsi naționala după meciurile cu Ungaria și Finlanda.

Victor Pițurcă anunța pe data de 11 septembrie că a fost aproape de a pleca în Arabia Saudită, dar că negocierile au picat. Totuși presa din Arabia Saudită scrie că în cele din urmă Pițurcă, FRF și Al Ittihad au ajuns la un consens, astfel că banca tehnică a formației Al Ittihad urmează să fie preluată de Pițurcă și staful său de la națională, începând cu data de 16 octombrie.

Informația nu fost confirmată încă de niciuna dintre părțile române, Pițurcă sau FRF. Răzvan Burleanu a declarat deocamdată că informațiile din presa arabă rămân doar zvonuri și că oricum are variante de rezervă în locul lui Pițurcă.

Ultimele două partide ale lui Pițurcă la conducerea naționalei ar fi cele cu Ungaria, de la București, de pe 11 octombrie și cu Finlanda, din 14 octombrie, în deplasare.

Potrivit primelor informații privind înțelegerea dintre cele două părți, tehnicianul român ar urma să primească un salariu de 2 milioane euro pe an. FRF va primi doar 400.000 euro, despăgubire, față de 1,4 milioane cât cerea inițial. 

Cel mai vehiculat nume pentru a-i lua locul lui Pițurcă, la națională, este cel al lui Ladislau Boloni, care i-a mai antrenat pe tricolori în trecut.

Pe cine ia Pițurcă la Al Ittihad

Alături de Piţurcă, în Arabia Saudită ar urma să meargă secunzii Eugen Neagoe şi Valeriu Răchită, preparatorul fizic Marian Dima, antrenorul de portari Martin Tudor, managerul sportiv Ovidiu Costeşin şi, surpriză, Alex Piţurcă, fiul selecţionerului României, potrivit Digi Sport.

În curs de actualizare

Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă