10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestylePreședintele Bayern Munchen: Guardiola nu va fi demis niciodată. Ce a promis...

Președintele Bayern Munchen: Guardiola nu va fi demis niciodată. Ce a promis spaniolul!

Bayern Munchen, echipa care a dat cei mai mulți jucători campioanei mondiale, Germania, s-ar putea confrunta cu o problemă de efectiv la lot, după ce o parte dintre titulari au avut o vacanță mult mai scurtă. Antrenorul Pepp Guardiola are însă soluția la această problemă, el fiind apreciat de oficialii clubului pentru capacitățile sale.

Karl-Heinz Rummenigge, președintele Bayern Munchen, a vorbit despre relația cu Guardiola, despre care a declarat că nu va fi demis niciodată de pe banca tehnică a grupării germane, potrivit publicației Welt am Sonntag, citată de Mediafax.

Contractul fostului antrenor al FC Barcelona, venit anul trecut la Munchen, expiră la finalul sezonului 2015/2016. Întrebat cine va fi antrenorul echipei Bayern în mai 2015, preşedintele a răspuns: "Pep Guardiola. Va fi antrenorul nostru şi la 30 iunie 2016. Cel puţin până când contractul său expiră".

Jurnaliştii germani susţin că Bayern Munchen a avut dificultăţi în campionat, după ediţiile din 2006 şi 2010 al Cupei Mondiale, mai ales că a avut mulţi jucători la turneele finale. În acest an, Germania a câştigat titlul mondial, având mulţi jucători de la Bayern, care vor avea o vacanţă mai scurtă.

"Pentru jucători nu este uşor să o ia de la zero după o vacanţă scurtă. Însă, din fericire, avem un antrenor care se acomodează la orice situaţie. El mi-a spus: «Ştiu ce trebuie să fac când vor veni». Pep are experienţă din 2010, când Spania a devenit campioană mondială, iar jucătorii săi au revenit la Barcelona cu puţin timp înainte de reluarea campionatului", a spus Rummenigge.

Cele mai citite

VIDEO. Predoiu: “Ungaria continuă să susțină aderarea României la Schengen terestru”

În urma unei întâlniri de lucru cu omologul său de la Budapesta, Sandor Pinter, ministrul Afacerilor Interne din România, Cătălin Predoiu, a reiterat angajamentul...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă