17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleProgram Liga I: Douzeci și trei de etape până în decembrie. Când...

Program Liga I: Douzeci și trei de etape până în decembrie. Când se joacă derbiul Steaua – Dinamo

Noul sezon al Ligii I, care debutează pe data de 11 iulie, va avea primul derbi dintre Steaua și Dinamo pe data de 8 august. Noua ediție a campionatului va începe în forță, până în luna decembrie urmând să se dispute nu mai puțin de 23 de etape.

Derbiul campionatului, Steaua – Dinamo, va avea loc în 8 august, în cadrul etapei a V-a a Ligii I, iar Steaua – ASA Târgu Mureş, echipele care şi-au disputat titlul în ultima ediţie, se va juca la 15 august, în etapa a VII-a, conform Mediafax.

Sezonul regulat va începe la 11 iulie şi se va încheia cu etapa a XXVI-a, din 27 februarie 2016. Pauza competiţională de iarnă începe după etapa a XXIII-a, din 19 decembrie. Campionatul se va relua la 13 februarie 2016.

Citește și Liga I 2015/2016: Programul sezonului regulat. Care sunt cele mai tari meciuri ale campionatului

Ediţia 2015/2016 a Ligii I va fi prima din istoria competiţiei interne care se va desfăşura într-un sistem cu 14 echipe, cu play-off şi play-out. Primele şase echipe vor juca în play-off, iar ultimele opt în play-out. Formaţiile vor începe această ultimă parte a campionatului cu jumătate din punctele acumulate în sezonul regulat (jumătăţile de punct se rotunjesc la punct). Din play-out vor retrograda două echipe.

 

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...
Ultima oră
Pe aceeași temă