18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleProtasov, antrenor Astra: Trebuie să respectăm competiția

Protasov, antrenor Astra: Trebuie să respectăm competiția

Antrenorul Oleg Protasov vrea ca elevii săi să-și apere corect șansele, chiar dacă echipa sa este eliminată din competiție. Astra Giurgiu va primi, joi, vizita lui Dinamo Zagreb, echipă care păstrează șanse matematice la o calificare în optimile Ligii Europa.

"Ştim că nu mai avem şanse să mergem mai departe (n.r. – Astra ocupă ultimul loc în grupă, cu un 1 punct după patru partide), dar nu acelaşi lucru pot spune şi adversarii noştri. Ei teoretic mai au şanse de calificare. Într-adevăr s-au strâns foate multe jocuri în ultima perioadă, dar asta este, trebuie să rezistăm. Trebuie să jucăm aceste meciuri. Trebuie să respectăm competiţia, sunt totuşi nişte jocuri în cupele europene. Pentru fiecare jucător un meci european este foarte important pentru că de aceste jocuri depinde şi valoarea lui de transfer", a declarat Protasov, potrivit Mediafax.

Tehnicianul a menţionat că ar fi dorit să aibă mai multe soluţii pe banca de rezerve pentru meciul cu Dinamo Zagreb de joi. "Avem câţiva jucători care nu sunt pe lista UEFA, cum sunt Denis Alibec, Marian Cristescu. Ar trebuie să avem pe bancă mai multe soluţii, dar asta este, o să luptăm cu ce avem. Cei care sunt acum în lot vor da ce au mai bun pentru că este un meci important", a adăugat antrenorul.

Oleg Protasov a precizat că jucătorii din lot au unele probleme din punct de vedere fizic, însă nu consideră că vina aparţine fostului antrenor Daniel Isăilă. "Sunt anumite probleme fizice, dar nu au de-a face cu fostul antrenor. E clar că echipa e obosită, însă nu vreau să intru prea mult în detalii. Este nevoie de mai multe lucruri în jurul unei echipe de fotbal, începând de la o sală de forţă chiar", a mai afirmat Protasov.

Echipa Astra Giurgiu întâlneşte, joi, de la ora 22.05, pe Stadionul Marin Anastasovici, formaţia Dinamo Zagreb, într-o partidă contând pentru etapa a V-a a grupei D a Ligii Europa.

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă