10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăLifestylePSG vrea suspendare pe viaţă pentru Brandao

PSG vrea suspendare pe viaţă pentru Brandao

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaïfi, a cerut, sâmbătă, "suspendarea pe viaţă" pentru atacantul echipei Bastia, Brandao, filmat în timp ce l-a lovit pe jucătorul parizienilor, Thiago Motta, informează AFP.

Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, Brandao îl loveşte pe Motta cu capul în faţă, după meciul câştigat de PSG, scor 2-0. Thiago Motta apare apoi în imagini cu nasul plin de sânge.

Preşedintele PSG a cerut o "sancţiune aspră", solicitând chiar suspendarea pe viaţă contra brazilianului Brandao. Al-Khelaïfi a subliniat că gestul lui Brandao este "foarte grav" şi afectează imaginea fotbalului.

Claude Makelele, antrenorul echipei Bastia, a afirmat că va lua măsuri jucătorul său s-a aflat la originea disputei de pe culoarele de la vestiare. "Dacă jucătorul meu a început, este nedemn şi vom lua măsuri", a spus Makelele.

Laurent Blanc, antrenorul echipei pariziene, a declarat că nu ştie foarte multe despre incident, însă l-a acuzat pe Brandao că, de această dată în teren, l-a faultat pe fundaşul olandez Gregory Van der Wiel. "Ştiu că a fost ceva agitaţie la vestiare, dar cu toate camerele de acolo vom afla cu exactitate ce s-a petrecut. În teren, Van der Wiel a fost înlocuit de Serge Aurier, deoarece a fost faultat de «prietenul nostru» Brandao", a menţionat Blanc.

Potrivit presei franceze, în cazul în care Comisia de Disciplină se va autosesiza, Brandao riscă doi ani de suspendare.

Cele mai citite

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 12 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 12 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 12 mai...

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...

VIDEO. Messi și compania revin și câștigă partida cu Montreal

Inter Miami, echipa unde evoluează Lionel Messi, s-a impus cu 3-2 în meciul cu Montreal, dar argentinianul nu a reușit să înscrie. Seria lui Lionel...
Ultima oră
Pe aceeași temă