20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestylePustai: "Trebuie să mai vină patru jucători". Lăsați cu ochii în soare...

Pustai: “Trebuie să mai vină patru jucători”. Lăsați cu ochii în soare de Săpunaru și Niculae

Cristian Pustai, antrenorul echipei FC Rapid, a spus că are probleme de efectiv la lot, după ce Cristian Săpunaru şi Daniel Niculae au refuzat să semneze cu giuleștenii. Tehnicianul îi cere conducerii patru jucători noi, pentru cantonamentul din Antalya.

"Aş vrea să am dureri de cap cum să fac echipa, dar… Mai aşteptăm jucători pentru că trebuie să avem 20 de jucători plus trei portari. Deocamdată, prin lipsa lui Săpunaru şi Niculae din cantonament, trebuie să mai vină patru jucători", a spus Pustai, conform Mediafax.

El nu a dorit să vorbească despre motivele pentru care Săpunaru şi Niculae nu au semnat contractele cu Rapid, dar a precizat că "probabil" aceştia vor mai negocia cu acţionarul majoritar Valerii Moraru. "E un subiect despre care nu pot vorbi pentru că abia aseară am aflat că nu este aşa cum se discutase. Nu ştiu dacă ei vor veni, probabil că vor mai fi negocieri. Sunt probleme pe care nu vreau să le povestesc. Eu nu le cunosc pentru că încă nu am apucat să vorbesc cu Săpunaru", a menţionat Pustai.

Citește și Lovitură pentru Rapid: Săpunaru și Niculae au refuzat să semneze. Ce oferte le-a făcut Moraru

Tehnicianul a menţionat că în stagiul de pregătire din Antalya se va concentra asupra meciurilor de verificare. "Am schimbat destinaţia pentru că în Grecia era greu să găsim adversari. E un stagiu de pregătire final în care primează meciurile. Vom avea patru amicale şi sper să nu avem accidentaţi şi că vom asambla o echipă. Aş fi fost mulţumit dacă veneau jucătorii de la început, dar astea sunt condiţiile. O să încercăm să formăm o echipă bună pentru că altfel nu avem nicio şansă în retur. Ne vom bate pentru menţinerea în Liga I chiar dacă diferenţa este destul de mare. Trebuie să depăşim echipele din faţa noastră", a precizat antrenorul.

Jucătorii Cristian Săpunaru şi Daniel Niculae nu au făcut, luni, deplasarea cu lotul echipei Rapid în stagiul de pregătire din Antalya, cei doi neajungând la un acord cu conducerea grupării giuleştene în privinţa contractelor.

Cele mai citite

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...
Ultima oră
Pe aceeași temă