13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestylePustai: Am stat cu sufletul la gură până la final

Pustai: Am stat cu sufletul la gură până la final

Antrenorul echipei FC Botoşani, Cristian Pustai, a declarat vineri, la finalul partidei câştigate pe teren propriu, scor 3-2 (2-1), în faţa formaţiei CS U Craiova, că este bucuros că a câştigat, dar că a stat cu sufletul la gură până la final, transmite Mediafax. 

"A fost un meci frumos, cu cinci goluri. Am întâlnit o echipă care joacă bine, mai ales în deplasare. Primiseră doar patru goluri în deplasare. Aveau o linie de atac foarte bună, cu îndemânare şi viteză.
Noi ne-am propus să închidem zona centrală, pentru ca Bawab să nu primească mingea. Am avut şi carenţe. Orice minge în adâncime a creat probleme în defensiva noastră. Am stat cu sufletul la gură până la final, e bine că am câştigat. La 3-1, cu un om în plus, nu poţi trata cu superficialitate fazele de joc", a spus Cristian Pustai.

Tehnicianul formaţiei botoşănene a mai adăugat că speră să facă 25 de puncte până la finalul campionatului: "Jucătorii s-au pregătit foarte bine în această perioadă. Suntem pe drumul cel bun. Am câştigatde-abia o bătălie, războiul este lung. În tur, am avut un procentaj slab. În retur, trebuie să facem 1,5 puncte pe meci, adică să avem prestaţii foarte bune şi multe puncte. În play-out va fi altceva pentru că echipele sunt echilibrate. Cu 32-33 de puncte ne vom clasa bine. Urmează să vedem dacă am calculat bine".

Jucătorul echipei FC Botoşani Attila Hadnagy s-a declarat foarte bucuros pentru cele două goluri marcate: "Sunt foarte bucuros. Am dat două goluri frumoase. E bine că am spart gheaţa! Este ovictorie
meritată. E de-abia al doilea meci pe care îl câştigăm. Sper să continuăm la fel. Am urcat un loc în clasament şi cred că valoarea echipei noastre nu este în zona de de jos a clasamentului. Noi ne propunem să câştigăm meci de meci. Vom vedea câte vom putea. Ne dorim o clasare la finalul campioantului în zona locurilor 8-10", a spus Attila Hadnagy.

Autorul unei duble în partida cu CS U Craiova a adăugat că se simte foarte bine şi speră să înscrie cât mai multe goluri: "Important este ca echipa să câştige. Normal că pentru un atacant e importantsă înscrie. Nu cred că se vede la mine vârsta. Joc şi mă simt ca la 25 de ani! Secretul meu este că muncesc foarte mult la antrenamente. Am dat trei goluri de când a venit noul antrenor. Normal că venirea unui nou tehnician revitalizează echipa".

Cele mai citite

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă