10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleRada, despre "confratele" Ganea: A vrut să facă bine la Rapid, dar...

Rada, despre “confratele” Ganea: A vrut să facă bine la Rapid, dar a prins un moment greu

Noul tehnician al FC Rapid, Marian Rada, a declarat că Ionel Ganea a avrut să facă lucruri bune, dar a prins un moment dificil pentru club. Rada l-a înlocuit pe Ganea după ce fostul antrenor a ajuns la o înțelegere cu clubul pentru întreruperea colaborării.

Rada a fraternizat cu antrenorul pe care l-a înlocuit, declarând că nu poate fi de acord cu suporterii care i-au cerut demisia lui Ionel Ganea chiar şi atunci când echipa câştiga. 

"Mie nu îmi plac lucrurile astea. Când un confrate de-al meu este tratat în felul acesta. Nu îmi place şi nu face cinste nimănui. Eu sunt sigur că Ganea a vrut să facă lucruri bune, dar a prins un moment greu, un moment în care echipa era în reconstrucţie, au fost mulţi jucători care au venit târziu, unii nu s-au integrat. Mie mi s-a părut echipa neomogenă, ăsta a fost singurul lucru, singura problemă", a spus Rada, potrivit Mediafax.

Oficialul rapidist Marian Rada a declarat, marţi, că a acceptat funcţia de antrenor principal al echipei giuleştene şi că va avea o anexă la contractul de director tehnic, valabilă până în vara anului viitor.

FC Rapid a anunţat, luni, că a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Ionel Ganea, care se afla în funcţie de la 24 iulie. Contractul lui Ionel Ganea expira la 30 iunie 2015. Tehnicianul a rezistat la Rapid timp de două luni şi cinci zile.

După nouă etape de campionat disputate până acum, Rapid ocupă locul 14, cu opt puncte (două victorii şi două rezultate de egalitate), şase goluri marcate şi 14 primite.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...
Ultima oră
Pe aceeași temă