23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăLifestyleRădoi: Pe Papp îl arată toată lumea cu degetul şi nu e...

Rădoi: Pe Papp îl arată toată lumea cu degetul şi nu e normal

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca Paul Papp, cel mai afectat jucător în acest moment, fiind ţinta criticilor după meciul cu Partizan Belgrad, să fie puternic şi să meargă mai departe.

“Cred că este cel mai afectat în acest moment pentru că toată lumea îl arată cu degetul şi nu e normal. Am mai spus-o, pierdem şi câştigăm împreună. Îl înţeleg, e normal să fi afectat. Eu am trecut prin astfel de momente, sper ca el să fie puternic şi să meargă mai departe. Noi suntem alături de el”, a afirmat Rădoi, conform Mediafax.

Citește și LIVE TEXT Steaua – Dinamo: ora 21.00. Cine transmite meciul la TV, echipele probabile, cote la pariuri

Mirel Rădoi a spus că nu îşi reproşează nimic în ceea ce îl priveşte pe Gabriel Tamaş: “Nu îmi reproşez nimic în ceea ce îl priveşte pe Tamaş. Nimeni nu cred că poate să ne garanteze că dacă Tamaş era în teren noi ne calificam mai departe. Acest subiect este închis. Acum, după pierderea acestei calificări putem găsi orice vinovat. Asta nu înseamnă că vizavi de tactică noi nu ne reproşăm nimic. Dar în ceea ce îl priveşte pe Gabi Tamaş, nu ne reproşăm nimic”.

Rădoi a menţionat că pentru Steaua nu contează numele adversarului din play-off-ul Ligii Europa, ci important este ca echipa să obţină calificarea în grupe. “Pentru noi conta mai puţin adversarul în acest moment, important e să ne calificăm în grupele Ligii Europa. Nu am de luat nicio revanşă, nu mai sunt jucător, importat e să mergem noi mai departe indiferent de numele adversarului. Şi la celelalte trageri la sorţi am avut parte de adversari dificili. Dacă anii trecuţi am avut puţin noroc la trageri, acum primim reversul medaliei”, a explicat el.

Întrebat dacă ar fi tentat să intre pe teren având în vedere faptul că sunt probleme în defensivă, Mirel Rădoi a răspuns că nu se mai pune problema să joace. “Nu mă pot ridica la nivelul jucătorilor din lot. Ar fi culmea după ce s-a întâmplat acum 10 ani să intru să joc cu Rosenborg”, a adăugat el.

Steaua a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de formaţia sârbă Partizan Belgrad, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei, dar va evolua în play-off-ul Ligii Europa. La partida de miercuri, Paul Papp a greşit la primele două goluri marcate de Partizan şi l-a forţat pe colegul său, Fernando Varela, să facă un fault din postura de ultim apărător care a dus la eliminarea acestuia.

În play-off-ul Ligii Europa, Steaua Bucureşti va întâlni formaţia norvegiană Rosenborg, la 20 şi 27 august. În precedenta întâlnire cu Rosenborg, care a avut loc în 2005, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, meci încheiat cu victoria norvegienilor, scor 3-2, Mirel Rădoi a marcat un gol şi un autogol.

Cele mai citite

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...

Stația STB Drumul Mătăsii funcționează pe alt amplasament

Stația de autobuz „Drumul Mătăsii” funcționează pe alt amplasament, anunță Societatea de Transport București (STB). “Începând de astăzi, 21.05.2024, de la ora 11:00, stația de...

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...
Ultima oră
Pe aceeași temă