10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleRafa Benitez, favorit să-l înlocuiască pe Ancelotti la Real Madrid

Rafa Benitez, favorit să-l înlocuiască pe Ancelotti la Real Madrid

Rafa Benitez este cel mai vehiculat nume privind viitorul înlocuitor al lui Carlo Ancelotti pe banca tehnică a lui Real Madrid. Impresarul Ernesto Bronzetti este sigur că tehnicianul spaniol va prelua echipa galactică.

Bronzetti, care îl reprezintă pe Carlo Ancelotti, a declarat că Rafael Benitez, în prezent tehnician al formaţiei Napoli, va antrena echipa Real Madrid în proporţie de 99 la sută, conform Mediafax.

“Rafa Benitez este antrenorul Realului 99 la sută”, a declarat, pentru Rai Sport, Ernesto Bronzetti, care a fost luni seară la Madrid, unde s-a întâlnit cu Ancelotti, demis de Florentino Perez de la Real.

Bronzetti a mai spus că Ancelotti vrea să-şi ia un an sabatic după plecarea de la Real şi a subliniat că jucătorii madrileni au fost foarte supăraţi când au aflat de plecarea italianului, unii dintre ei izbucnând în plâns.

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Carlo Ancelotti nu va mai pregăti formaţia madrilenă în sezonul viitor.

Florentino Perez a menţionat că numele succesorului lui Ancelotti va fi cunoscut săptămâna viitoare. “Ar fi ideal să vorbească limba spaniolă”, a spus el.

Citește și Carlo Ancelotti, demis de la Real Madrid. Nicio excepție de la regulă!

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă