9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleRapid București și Dunărea Călărași luptă, pe muchie de cuțit, pentru promovarea...

Rapid București și Dunărea Călărași luptă, pe muchie de cuțit, pentru promovarea în Liga 1

Favoritele la promovarea directă din Seria 1 a Ligii 2, Rapid și Dunărea Călărași, se vor întâlni de două ori în nouă zile. Primul meci din această ”dublă” de foc se va disputa vineri, 29 aprilie, de la ora 17:30, pe Stadionul ”Valentin Stănescu” din Giulești.

Eșecul de la Brăila, scor 2-0, i-a coborât pe rapidiști pe locul al doilea. Alb-vișiniii se află acum în fața unuia dintre cele mai importante meciuri ale sezonului.

Elevii lui Dan Alexe se vor ”duela” cu liderul, cele două echipe fiind la egalitate de puncte. Va fi prima încleștare din această dublă, a doua fiind programată sâmbătă, 7 mai, în prima etapă din returul play-off-ului. Este, fără îndoială, săptămâna decisivă, care poate să numească, în mare măsură, promovata direct în Liga 1.

Locul doi, pe care au căzut giuleștenii nu convine fanilor, dar antrenorul Alexa și jucătorii le-au promis suporterilor că nu-i vor dezamăgi și că vor obține promovarea mult dorită.

Tehnicianul Dan Alexa este conștient cât de importantă este promovarea pentru echipa sa și, tocmai de aceea, și-a montat jucătorii pentru a scoate maximum din cele două partide cu Dunărea Călărași.

O contribuție importantă la un eventual succes al Rapidului îl poate avea și publicul. Doar 2.500 de spectatori au fost pe Giulești la meciul cu Farul, scor 1-0, dar Alexa este convins că vineri după-amiază situația va fi cu totul alta.

Rapid București – Dunărea Călărași se joacă vineri după-amiază.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă