13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleRaul Gonzales ar putea ajunge la New York Cosmos

Raul Gonzales ar putea ajunge la New York Cosmos

Raul Gonzales ar putea juca în Statele Unite ale Americii înainte de a renunţa definitiv la fotbalul de performanţă. Spaniolul este dorit de New York Cosmos şi a discutat déjà cu oficialii americanilor.

Fostul căpitan al lui Real Madrid a asistat, sâmbătă, la meciul dintre New York Cosmos şi Indy Eleven. Raul a petrecut câteva zile de vacanţă, împreună cu familia, în Statele Unite ale Americii după ce a pus punct înţelegerii cu arabii de la Al Sadd.

Jurnaliştii americani scriu că fotbalistul spaniol nu va putea fi angajat de Cosmos  mai devreme de începutul lui 2015 şi că Raul nu a luat nicio decizie cu privire la oferta făcută de la clubul din liga secundă americană.

Fostul internaţional spaniol Marcos Senna, care joacă în prezent la New York Cosmos, a dezvăluit că Raul "este interesat" de oferta americanilor, "dar deocamdată nu ştie ce să facă – să joace încă un an aici sau să meargă în altă parte şi să nu mai joace deloc", fiind interesat şi de cariera de antrenor. "Pur şi simplu nu ştie, va trebui să aşteptăm", a adăugat Senna, potrivit Digi Sport.

Pele şi Beckenbauer au trecut pe la New York Cosmos în anii 70 când clubul era unul dintre cele mai titrate din Statele Unite ale Americii. Acum, Cosmos joacă în liga secundă.

 

Cele mai citite

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Ecuație rezolvată în Liga 1! CFR Cluj, vicecampioană, Universitatea Craiova termină pe locul 3

CFR Cluj e noua vicecampioană a României, în timp ce Universitatea Craiova a terminat pe ultima poziție a podiumului Ligii 1, după rezultatele înregistrate...

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă