15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleRaul Rusescu va fi operat

Raul Rusescu va fi operat

Accidentarea lui Raul Rusescu din meciul cu ASA Târgu Mureş este mai serioasă decât ar părea la prima vedere. Stelistul va fi operat marţi şi va lipsi de pe teren  o lună de zile. 

Atacantul campioanei va fi operat în cursul zilei de marţi 4 noiembrie, în cadrul Clinicii de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", de către doamna Dr. Liliana Moraru, şeful Secţiei, a anunţat clubul FC Steaua.

Decizia a fost luată în urma repetatelor consulturi de specialitate, care au stabilit "necesitatea imperioasă a efectuării operaţiei, deoarece jucătorul, care a fost foarte aproape de a-şi pierde ochiul în urma loviturii lui Mureşan, continuă să prezinte diplopie (vedere dublă)".

Intervenţia chirurgicală va consta în "eliberarea ţesutului adipos infra-orbitar herniat din focarul de fractură şi osteosinteză cu placă cu şuruburi".

Perioada estimată de recuperare post-operatorie este de o lună de zile, a mai anunţat campioana României.

Valentin Cojocaru, care a suferit o fractură de piramidă nazală în meciul de Cupă cu CSMS Iaşi, va relua antrenamentele alături de colegi şi va purta o mască. Fotbalistul va purta o mască de protecţie.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă