12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleRăzvan Lucescu va cu semna cu gruparea elenă Skoda Xanthi

Răzvan Lucescu va cu semna cu gruparea elenă Skoda Xanthi

Răzvan Lucescu a ajuns la un acord cu reprezentanții clubului Skoda Xanthi pentru a prelua banca tehnică. Tehnicianul român, care s-a despărțit de FC Petrolul, ar putea fi la cea de a doua experiență la conducerea unei echipe din străinătate.

Răzvan Lucescu ar urma să debuteze pe banca tehnică a echipei în meciul de campionat cu Panionios, programat sâmbătă, în etapa a cincea, potrivit presei elene, citată de Mediafax.

După disputarea a patru etape, Skoda Xanthi, care s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut datorită unui meci de baraj, se află pe locul 11 cu o victorie, două remize şi o înfrângere.

În lotul echipei se află atacantul grec Pantelis Kapetanos, care a fost transferat în această vară după despărţirea de Steaua, dar şi mijlocaşul Emmanouil Papasterianos, fost la Concordia Chiajna.

În cazul în care va prelua pe Skoda Xanthi, Răzvan Lucescu s-ar afla la a doua experienţă în străinătate ca antrenor, după ce a pregătit în perioada 2012-2014 pe El Jaish (Qatar).

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă