31 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăLifestyleRăzvan Raţ regretă plecarea lui Piţurcă

Răzvan Raţ regretă plecarea lui Piţurcă

Răzvan Raţ a declarat că regret plecarea lui Piţurcă de la echipa naţională. Fotbalistul a mai spus că misiunea celui care va prelua prima reprezentativă este calificarea la Campionatul European de peste doi ani.

Răzvan Raţ a declarat că regret plecarea lui Piţurcă de la echipa naţională. Fotbalistul a mai spus că misiunea celui care va prelua prima reprezentativă este calificarea la Campionatul European de peste doi ani.

„Abia am aflat de câteva minute de plecarea domnului Pițurcă. Orice antrenor va veni, are misiunea și datoria să ne ducă la Europene. Am lucrat foarte mult cu Victor Pițurcă la echipa națională și cred că am avut o relație mai mult decât antrenor-jucător și ne-am înțeles foarte bine. Îmi pare rău că pleacă și cred că toți jucătorii de la echipa națională au în acest moment un regret mai mare sau mai mic.Am avut o atmosferă foarte bună, mai ales de la începutul campaniei de calificare pentru Euro. Nu știu ce va fi în continuare. Oricine va veni va trebui să mențină atmosfera bună și rezultatele bune”, spus Raţ la Digi Sport.

Fostul elev al lui Il Luce la Șahtior Donețk nu crede că Mircea Lucescu va mai veni vreodată la echipa națională. Și nu din cauză că FRF nu și l-ar permite.

„Este exclus ca Mircea Lucescu să vină la echipa națională. Eu așa cred, asta e părerea mea. Dacă va fi să fie, de ce nu? Nu e vorba de bani, ci cred că Mircea Lucescu nu va veni la echipa națională, atâta tot. În primul rând este la o echipă, Șahtior, cu care a avut și are rezultate foarte bune, e încă sub contract acolo și nu văd cum ar putea veni la națională”, a mai spus Raț, care a evitat un răspuns ferm la întrebarea ”antrenor român sau străin?”.

„Cred că ar trebui un selecționer care să meargă împreună cu toți jucătorii și cu toți suporterii la Europene”, a spus Raț.

 

Cele mai citite

Promisiune onorată a primarului Lia Olguța Vasilescu: un nou parc inaugurat în fiecare an Fantasy Park, capitol de poveste deschis de 1 Iunie în...

Un parc al poveștilor copilăriei, un loc de basm, plin de culoare și de mister. Așa arată cel mai nou proiect de regenerare urbană...

APIA: 7 iunie, termenul limită pentru depunerea cererii de plată în Campania 2024

Termenul limită de depunere a cererilor de plată în cadrul Campaniei 2024 este 7 iunie, inclusiv, informează, luni, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru...

Mogulul media Rupert Murdoch s-a căsătorit pentru a cincea oară

Rupert Murdoch, mogulul media în vârstă de 93 de ani, s-a căsătorit pentru a cincea oară, unindu-și destinul cu rusoaica Elena Jukova. Elena Jukova...
Ultima oră
Pe aceeași temă