10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleRecord în fotbal: Serbia a jucat cu patru căpitani împotriva Portugaliei. Cum...

Record în fotbal: Serbia a jucat cu patru căpitani împotriva Portugaliei. Cum a fost posibil

Naționala Serbiei a ratat calificarea la Euro 2016, însă va rămâne în istoria competiției după ce a reușit un record. În doar 8 minute, sârbii au schimbat 4 căpitani, din cauza incidentelor din această partidă.

Meciul, unul fără miză, după ce Portugalia era deja calificată, iar sârbii eliminați, a fost câștigat de lusitani cu scorul de 2-1.

Aleksander Kolarov (Manchester City), Nemanja Matic (Chelsea), Zoran Tosic (CSKA Moscova) și Vladimir Stojkovic (Maccabi Tel Aviv) sunt cei patru căpitani care și-au pasat banderola de la unul la altul, în doar 8 minute, pe parcurs ce ieșeau de pe teren.

Citește și Cristiano Ronaldo a primit Gheata de Aur. Ce record a doborât

Mai întâi Koralv, căpitan până în minutul 77, a fost înlocuit, iar Matic a preluat banderola. Mijlocașul lui Chelsea a rezistat până în minutul 81, când a primit catonașul roșu după ce l-a lovit pe unul dintre adversari. Tosic, care a fost numit căpitan, nu a mai rezistat decât până în minutul 85. Astfel Stojkovic a încheiat lista căpitanilor de la acest meci.

Din Grupa I s-au calificat direct la Euro 2016 Portugalia și Albania, o premieră, în timp ce Danemarca va merge la baraj.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă