9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleReghecampf, aproape de o calificare în finala Ligii Campionilor Asiei, cu Al-Hilal

Reghecampf, aproape de o calificare în finala Ligii Campionilor Asiei, cu Al-Hilal

Laurențiu Reghecampf este la un pas de finala Ligii Campionilor AFC (Asia). Echipa pe care o antrenează, Al-Hilal, dispută, marți, returul din semifinalele acestei competiții, împotriva formației Al-Ain. În tur, arabii lui Reghecampf s-au impus cu 3-0 pe propriul teren.

Reghecampf, care a dus-o pe Steaua până în grupele Ligii Campionilor, în 2013, este aproape de ultimul act versiunii asiatice a celei mai râvnite competiții din lume. Meciul cu Al-Ain este cu siguranță cel mai important pentru antrenorul român de când a preluat conducerea Al-Hilal, pe data de 27 mai.

Pentru a fi stimulați, atât Reghecampf, cât și jucătorii, au primit fiecare câte 10.000 de dolari din partea prințului Al-Waleed bin Talal, înaintea returului cu Al-Ain.

În cealaltă semifinală joacă FC Seul și Sydney Wanderers, echipa care a contribuit decisiv la revoluționarea fotbalul din Australia.

Al-Hilal este pe locul doi în campionatul din Arabia Saudită, după Al-Ittihad, formație care a încercat în ultima vreme să-și asigure serviciile lui Victor Pițurcă. 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă