13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleReghecampf, încrezător în Al-Hilal, după ce a pierdut Liga Campionilor Asiei

Reghecampf, încrezător în Al-Hilal, după ce a pierdut Liga Campionilor Asiei

Fostul antrenor stelist Laurenţiu Reghecampf, care o antrenează pe Al-Hilal, a declarat că echipa sa a fost mai bună în finala Ligii Campionilor AFC, disputată împotriva Sydney Wanderers. Echipa din Arabia Saudită a fost învinsă cu scorul de 1-0, la finalul celor două manșe.

"Am avut ghinion, am avut multe ocazii şi am fost echipa mai bună. Cred că băieţii au făcut treabă bună, sunt foarte mândru să fiu antrenorul lor. Dacă pierzi pentru că ai jucat slab, trebuie să feliciţi echipa adversă. Dar când joci cum am jucat, te simţi foarte rău", a declarat Reghecampf, potrivit presei din Arabia Saudită.

Al Hilal, la care evoluează și Mihai Pintilii, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul retur, de pe teren propriu, din finala turneului. Sydney, echipă înființată în urmă cu doar 2 ani, este prima grupare din Australia care cucerește trofeul Ligii Campionilor AFC.

Laurenţiu Reghecampfa, care se află la conducerea tehnică a echipei Al Hilal din data de 26 mai, și-a calificat echipa în ultimele două faze ale competiției.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă