10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleRomâni împotriva românilor, la Belgrad. Cine a anunțat că o va huidui...

Români împotriva românilor, la Belgrad. Cine a anunțat că o va huidui pe Steaua

Meciul Partizan – Steaua, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, este unul de maxim interes pentru sârbi, stadionul din Belgrad urmând să fie arhiplin. Singurii români care se vor afla în tribune au anunțat că vor fi acolo pentru a susține echipa Partizan.

Ultrașii Craiovei anunță că vor face și ei deplasarea la Belgrad, mai ales că distanța între cele două orașe nu este una foarte mare. Circa 15 fani olteni vor face galerie lui Partizan alături de cei 30.000 de suporteri sârbi, conform Fanatik.ro.

Citește și Live Score Partizan – Steaua: miercuri, ora 21.30. Deplasare în infern pentru elevii lui Rădoi

Suporterii vor merge inclusiv cu bannere anti-Steaua. Pe unul dintre ele va putea fi citit mesajul: “Nobody hates Steaua more than us” (Nimeni nu urăşte Steaua mai mult decît noi).

Campioana României are mari probleme cu propria galerie și nu va fi susținută nici de această dată de proprii fani, cu toate că meciul cu Partizan va fi unul crucial nu doar pentru Steaua ci și pentru coeficientul României în clasamentul UEFA.

Partizan a vrut să îi pună Stelei la dispoziție un sector din tribune, însă oficialii români au refuzat pe motivul că oricum nu au cui să vândă biletele.

După 1-1 în tur, Steaua are șanse mici pe terenul propriu al lui Partizan.

Citește și VIDEO. Cristiano Ronaldo, de nerecunoscut! Face jonglerii, DEGHIZAT, ca să câștige bani

 

 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...
Ultima oră
Pe aceeași temă