9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleRomânia- Ungaria 1-1, în preliminariile Euro 2016

România- Ungaria 1-1, în preliminariile Euro 2016

România a fost egala Ungariei pe Arena Naţională la capătul unui meci al orgoliilor şi cu miză mare, mai ales pentru oaspeţi. A fost 1-1 la capătul unui meci cu două reprize diametral opuse.

Înfruntarea a început mai întâi în tribune. Suporterii s-au huiduit reciproc la intonarea imnurilor naţionale şi au arătat semne obscene. Mai mult, ambele galerii au folosit materiale pirotehnice.

Pe teren,  Goian s-a accidentat în debutul partidei şi a fost înlocuit de Gardoş. Ungaria a dat mari emoţii naţionalei lui Piţurcă, Szalai a înscris în minutul 39, însă golul a fost anulat din motiv de ofsaid. În minutul 45 tribunele au luat foc, Raul Rusescu a deschis scorul.

România a intrat la cabine în avantaj. Partea a doua a aparţinut maghiarilor care au asediat poarta lui Tătăruşanu. Raul Rusescu a marcat din nou, în minutul 69, însă golul săau a fost anulat după ce de la margine s-a semnalizat ofsaid. Căpitanul maghiarilor, Dzsudzsak a înscris în minutul 82, stabilind scorul final.

Nu sunt veşti bune pentrz Victor Piţurcă- şase jucători au fost avertizaţi în acest meci- Hoban, Gardoş, Rusescu, Grigore, Chipciu şi Raţ.

România are patru puncte în grupa F, Ungaria unul singur. Pentru oamenii lui Victor Piţurcă urmează meciul cu Finlanda, programat marţi, la Helsinki.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă