19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleRonaldo vrea totul! Ce a anunțat după câștigarea celui de-al treilea Balon...

Ronaldo vrea totul! Ce a anunțat după câștigarea celui de-al treilea Balon de Aur

Cristiano Ronaldo, câștigător a trei Baloane de Aur, vrea să devină unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile. Portughezul țintește câștigarea unui nou trofeu, pentru al egala pe Messi.

Rivalitatea dintre Ronaldo și Messi este la cote maxime, astfel că anul 2015 ar putea fi unul în care cei doi să ajungă la cea mai bună formă din carieră. Portughezul a anunțat că vrea să câștige și următorul Balon de Aur pentru a-l egala pe Lionel Messi, recodmen absolut al acestui trofeu.

"Mulţumesc tuturor celor care au votat pentru mine, antrenorului meu, coechipierilor mei, preşedintelui Real Madrid, clubului. Este o recompensă foarte importantă. A fost un an de neuitat şi să câştig un astfel de trofeu este ceva unic. Sunt foarte fericit, acest lucru mă motivează să încerc să mai câştig titluri individuale şi cu echipa. Mulţumesc mamei mele, tatălui meu care mă urmăreşte din cer, familiei mele. Mulţumesc selecţionatei Portugaliei şi tuturor portughezilor. Nu mă gândeam că voi câştiga acest balon de trei ori, dar poate că-l voi ajunge pe Messi, cine ştie…Mi-ar plăcea să devin unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile", a declarat Ronaldo, cu lacrimi în ochi, în cadrul galei de la Zurich.

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a cucerit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2014, pentru al doilea an consecutiv. El are în palmares trei Baloane de Aur: 2008, 2013, 2014. Doar Cruyff, Platini și Marco van Basten au mai câștigat de 3 ori trofeul, în timp ce Lionel Messi ocupă primul loc, după ce s-a impus patru ani la rând, între 2009-2012.

Cei trei finaliști ai ediției 2014 au fost Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona) și Manuel Neuer (Bayern Munchen). Trofeul a fost înmânat de fostul internaţional francez Thierry Henry.

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...
Ultima oră
Pe aceeași temă