13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleȘahtiorul lui Lucescu, umilit de Bayern Munchen. Execuție publică în Liga Campionilor

Șahtiorul lui Lucescu, umilit de Bayern Munchen. Execuție publică în Liga Campionilor

Șahtior Donețk a suferit cea mai radicală înfrângere a sa în Liga Campionilor, miercuri, pe terenul lui Bayern Munchen. Echipa lui Lucescu a fost eliminată din optimi, după 0-7 pe Allianz Arena.

Mircea Lucescu a pierdut pentru prima dată, în cariera sa, un meci, cu 0-7, Șahtiorul având mult ghinion în meciul retur din optimile Ligii Campionilor. Totuși echipa lui Lucescu a fost în inferioritate numerică tot meciul, după ce, în minutul 3, centralul partidei, William Collum, l-a eliminat pe Olexandr Kucher, la un fault în careu. Reluările au arătat ca decizia arbitrului de a-l elimina a fost una pripită.

Citește și Liga Campionilor: PSG o elimină, miraculos, pe Chelsea. Arbitraj mai prost ca-n Liga I

În ciuda scorului foarte bun scos de Șahtior, în tur, 0-0 pe teren propriu, returul din Germania a fost un dezastru pentru elevii lui Lucescu.

Bayern a deschis scorul din penaltiul acordat, după faultul lui Kucher, prin Muller. Atacantul lui Bayern, fost golgheter al Cupei Mondiale, avea să mai înscrie în repriza a doua, în minutul 52, pentru scorul de 4-0.

Celelalte goluri au fost marcate de: Boateng ’34, Ribery ’49, Badstuber ’63, Lewandowski ’75 şi Gotze ’87.

Echipa folosită de Bayern Munchen: Neuer – Rafinha, Boateng, Badstuber (Dante ’67), Alaba – Schweinsteiger – Robben (Rode ’19), Muller, Gotze, Ribery (Bernat ’60) – Lewandowski. Antrenor: Josep Guardiola.

Echipa folosită de Şahtior Doneţk: Piatov – Srna, Kucher, Rakiţki, Şevciuk – Fred, Stepanenko – Taison (Krivţov ‘9), Alex Teixeira (Ilsinho ’70), Douglas Costa (Wellington Nem ’78) – Luiz Adriano. Antrenor: Mircea Lucescu.

După această partidă Bayern a devenit cea de a treia echipă calificată în sferturile Ligii Campionilor. De asemenea, tot miercuri, după miezul nopții, PSG s-a calificat și ea în sferturi, după eliminarea lui Chelsea.

Cele mai citite

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă