13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleSamuel Eto'o, acuzat de fosta prietenă că a difuzat imagini obscene cu...

Samuel Eto’o, acuzat de fosta prietenă că a difuzat imagini obscene cu ea

Samuel Eto'o face obiectul unei plângeri înaintate de fosta sa prietenă, o stewardesă pe numele de  Helene Nathalie Koah. Cei doi se aflau deja în centrul unui scandal, iar ultimele acuzații au fost făcute după ce pe internet au apărut mai multe imagini cu Nathalie dezbrăcată.

Koah îl acuză pe Eto'o, între altele, de "difuzare de imagini obscene, ameninţări, şantaj şi declaraţii mincinoase", conform Mediafax.

Eto'o şi Helene Koah, o stewardesă a companiei Camair-Co, au avut o relaţie de mai mulţi ani, însă cei doi nu s-au despărţit în cele mai bune relații. În luna mai, Eto'o a depus o plângere împotriva lui Koah, spunând că aceasta încearcă să îi "murdărească numele" şi că reclamă suma de 300.000 de euro pe care i-a oferit-o femeii pentru o fundaţie.

"Ne-am înţeles, eu şi ea, să deschidem o fundaţie Samuel Eto'o cu un magazin unde s-ar fi vândut produsele mele originale. I-am trimis frecvent sume importante pentru acest proiect, dar când am realizat că nimic din ce am plănuit nu s-a realizat am început să-i cer socoteală şi atunci ea a vrut să scape despărţindu-se de mine", a afirmat fotbalistul.

Miercuri, avocaţii tinerei au contestat această variantă a fotbalistului, subliniind că Helene Koah nu a fost nicio clipă implicată în proiect.

După ce Eto'o a depus plângere, Koah a fost arestată, ea fiind eliberată după câteva zile în arest. Tânăra a depus plângere împotriva fotbalistului atunci când fotografii cu ea dezbrăcată au apărut pe reţelele de socializare.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă