13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleSancțiuni după derbi, penalizări financiare pentru Steaua și Dinamo

Sancțiuni după derbi, penalizări financiare pentru Steaua și Dinamo

Incidentele din tribune de la derbiul Steaua – Dinamo nu au rămas fără urmări, cele două cluburi fiind sancționate financiar de către Comisia de Disciplină a FRF.

Steaua va avea de achitat o amendă de 60.000 de lei, în calitatea de organizator, în timp ce clubul Dinamo va plăti 20.000 de lei. Sancțiunea a fost dată pentru folosirea de materiale pirotehnice de către suporteri, conform Mediafax.

Partida dintre cele două formaţii, încheiată cu victoria Stelei, scor 3-0, a fost întreruptă în primul minut, pentru aproximativ 20 de secunde, din cauza torţelor, petardelor şi fumigenelor care erau aruncate pe teren.

Pe de altă parte, Comisia de Disciplină a decis ca jucătorii Michael Ngadjui Ngadeu (FC Botoşani) şi Ioan Mera (Rapid), eliminaţi în etapa a XIII-a a Ligii I, să fie suspendaţi câte o etapă şi penalizaţi sportiv cu câte 740 de lei.

Antrenorul secund al echipei Gaz Metan Mediaş, Dănuţ Matei, eliminat la meciul cu Universitatea Cluj, a fost suspendat pentru două jocuri şi penalizat sportiv cu 320 de lei.

CFR Cluj a primit o penalitate sportivă de 3.000 de lei şi i s-a acordat un termen de graţie de cinci zile de la comunicare pentru stingerea unui debit, fără a se preciza despre ce este vorba.

Totodată, grupării FC Vaslui i s-a interzis să transfere şi să legitimeze jucători din cauza datoriilor neonorate până în prezent.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă