16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleSăpunaru a rămas fără echipă, după o despărțire cu scântei de Elche

Săpunaru a rămas fără echipă, după o despărțire cu scântei de Elche

Internaționalul român Cristian Săpunaru a rămas fără echipă după ce formația spaniolă Elche i-a reziliat unilateral contractul, cu doi ani mai devreme de încheierea sa. Românul a anunțat că va contesta decizia clubului.

Clubul scrie, joi, pe site-ul propriu că Săpunaru nu mai face parte din lot, deși românul, care a semnat cu Elche în 2013, mai avea doi ani de contract. "Jucătorul internaţional român nu va mai continua la echipa noastră."

Cu toate că pe site-ul grupării spaniole nu sunt oferite detalii, presa spaniolă vorbește despre faptul că oficialii clubului erau nemulțumiți de randamentul mai scăzut al lui Săpunaru în raport cu salariul pre ridicat, circa 1 milion euro. Astfel că antrenorul Fran Escriba nu-l va mai păstra la echipă.

Totuși Săpunaru va contesta ruperea unilaterală a contractului său. El ar putea primi unele compensații pentru a ajunge la o înțelegere cu clubul, așa cum se procedează în astfel de situații.

Fundaşul dreapta în vârstă de 30 de ani a venit la Elche, echipă din prima ligă, în iulie 2013, asta după ce în sezonul anterior evoluase la Real Zaragoza, care nu mai evoluează în Primera Division. 

Cele mai citite

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă