20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleScandal CM 2014: Jennifer Lopez nu va mai cânta în ceremonia de...

Scandal CM 2014: Jennifer Lopez nu va mai cânta în ceremonia de deschidere

Jennifer Lopez nu va mai cânta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale, de joi, de dinaintea meciului Brazilia – Croația. Anunțul, făcut de FIFA și confirmat de agenții cântăreței, a stârnit un noul val de nemulțumire cu privire la piesa oficială a competiției.

Imnul oficial al CM 2014, "We Are One" va fi cântat joi, de către rapperul sud-american Pitbull, brazilianca Claudia Leitte și grupul Olodum, tot din Brazilia. Lopez, care a înregistrat și ea o parte din cântec ar fi trebuit să participe, conform contractului, la ceremonia de deschidere. Momentul ei artistic era programat la finalul ceremoniei. Ceremonia are loc pe Arena Corinthians, din Sao Paulo, înainte de meciul Brazilia – Croația.

Nici FIFA, nici agenții cântăreței nu au dat un motiv pentru lipsa lui Jennifer Lopez din programul artistic. FIFA s-a mulțumit să anunțe fără niciun fel de explicații faptul că Lopez nu va putea cânta “din motive care ține de producție”.

Acesta este al doilea scandal care are în centrul său piesa oficială a turneului, după ce lansarea imnului a stârnit un val de critici în rândul populației braziliene. "We Are One" nu a fost primită bine în Brazilia deoarece nu ar fi prea reprezentativă pentru țara organizatoare a turneului. Populația critică faptul că piesa este mult prea generală și se cântă în mare parte în engleză și spaniolă. Singurul moment în care se cântă în portugheză, limba oficială a statului sud-american, este pe final, câteva secunde, când interpretează Claudia Leitte.

Populația brazilană a fost nemulțumită încă de la început de organizarea evenimentului în această țară, pe fondul problemelor legate de sărăcie, pe care le întâmpină o parte dintre brazilieni.

Ceremonia de deschidere, în care ar fi trebuit să apară Lopez va dura 25 de minute, urmând să participe 600 de artiști.  "We Are One" este cap de listă pe albumul oficial al Cupei Mondiale din Brazilia, “One Love, One Rhythm”, pe care mai apar piese precum “La La La” (Shakira) sau “Vida” (Ricky Martin).

 

Cele mai citite

Razie în portul Constanța. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei

La data de 10 mai, polițiștii din diverse structuri ale ordinei publice, rutiere și de siguranță a transporturilor au efectuat o acțiune de control...

Rafila: Evoluţia artistului Florin Piersic este una favorabilă

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul "Foişor" din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit agerpres.ro. "Am şi eu...

Rușii presează și avansează în regiunea Harkov din Ucraina

Forţele ruse au început o operaţiune ofensivă de-a lungul graniţei ruso-ucrainene din nordul regiunii Harkov şi au obţinut câştiguri tactice semnificative, conform antena3.ro. Lupte grele...
Ultima oră
Pe aceeași temă