21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleScandal la Manchester United: Sex tape cu un jucător, într-o toaletă

Scandal la Manchester United: Sex tape cu un jucător, într-o toaletă

Clubul Manchester United este în centrul unui scandal, după ce unul din fotbaliștii săi a fost înregistrat pe o cameră video în timp ce întreținea relații sexuale în toaleta unui club.

Oficiialii clubului britanic investighează cazul, jucătorul putând fi sancționat foarte drastic. Până în acest moment numele fotbalistului a fost ținut în secret de către club, conform Mediafax.

Jucătorul de la Manchester United, a cărui identitate nu a fost divulgată, a fost filmat de colegii săi. El a întreținut o relație sexuală cu o femeie în toaleta unui club din orașul Manchester.

Filmarea circulă deja între apropiaţii fotbaliştilor de la Manchester United, iar oficialii se tem ca acesta să nu ajungă pe reţele de socializare.

Femeia, a cărei identitate nu este cunoscută, ar frecventa asiduu jucători din Premier League, astfel că este posibil ca acțiunea să fi fost una de subminare a legendarului club britanic.

Cele mai citite

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii. Cele mai întâlnite prenume

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul...

Scrima românească, reprezentată la Paris! Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice

Floretista Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a câştigat concursul desfăşurat sâmbătă la turneul preolimpic de scrimă de...

Prințul Harry marchează cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus

Prințul Harry va marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus printr-o prezență specială la o slujbă ce va avea loc la Catedrala St....
Ultima oră
Pe aceeași temă