20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleScandal sexual în Premier League: Orgie cu thailandeze și remarci rasiste

Scandal sexual în Premier League: Orgie cu thailandeze și remarci rasiste

Fotbalul din Premier League este din nou zguduit de un scandal sexual, de această dată pe final de sezon. Câțiva jucători ai echipei Leicester, printre care și fiul antrenorului, apar într-un clip video în care fac remarci rasiste în timpul unei orgii.

Trei jucători din echipa de tineret a lui Leicester, printre care și James Pearson, fiul antrenorului, s-au filmat în timpul unei orgii, care a avut loc în turul de promovare al echipei în Thailanda. Aceștia sunt acuzați că au abuzat de fetele thailandeze și că le-au adresat remarci rasiste în timp ce au întreținut relații sexuale cu ele, conform Telegraph.

Citește și Scandal sexual Premier League: Jucătorii care au abuzat de thailandeze au fost dați afară

Aceștia s-au lăudat, la întoarcerea în Anglia, în fața prietenilor cu înregistrarea lor video, care ulterior a ajuns și în presa britanică. James Pearson, 21 ani, Tom Hopper, Adam Smith, 22 ani, au putut fi auziți folosin termeni ca “ochi oblici”, “minging” (scursuri, în traducere liberă), dar și alte remarci insultătoare.

Scandal cu implicații internaționale

Problemele sunt cu atât mai mari, cu cât, Leicester se afla în Thailanda la invitația finanțatorului său, omul de afaceri thailandez Vichai Srivaddhanaprabha. Clubul britanic are contract cu Autoritatea de Turism din Thailanda iar continuitatea acestuia ar putea fi pusă în pericol.

Vichai a investit zeci de milioane de lire sterline în ultimii ani pentru a aduce clubul pe linia de plutire, astfel că omul de afaceri ar putea reacție radicală la gestul celor trei tineri fotbaliști. 

Nici antrenorul clubului, Nigel Pearson nu stă departe de scandaluri. El a fost surprins la începutul anului înjurând niște fani ai echipei, după o înfrângere pe teren propriu. Atunci, Vichai a vrut să-l demită pe antrenor, dar a intervenit fiul finanțatorului pentru a-l salva. Rămâne de văzut dacă tehnicianul va mai scăpa și de această dată, după ce fiul său a murdărit imaginea clubului prin acțiunile sale.

Nu este pentru prima dată când în Premier League au loc scandaluri, în urma apariției de clipuri video în care fotbaliștii sunt surprinși în timpul unor orgii.

Clubul Leicester și-a cerut scuze ulterior pentru gestul fotbaliștilor săi și a anunțat că va lua măsuri.

 

Cele mai citite

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

Opt activiști pentru climă au fost arestați pe aeroportul din Munchen după ce au pătruns pe pista lui

Aeroportul din Munchen s-a confruntat cu perturbări semnificative sâmbătă dimineața, când activiștii pentru climă din cadrul mișcării Last Generation au pătruns în incinta aeroportului...

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...
Ultima oră
Pe aceeași temă