21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleSelymeș: "Vom avea o echipă bine pusă la punct." Oțelul și-a prezentat...

Selymeș: “Vom avea o echipă bine pusă la punct.” Oțelul și-a prezentat achizițiile

Oțelul Galați și-a prezentat noile achiziții din perioada de transferuri din această iarnă. Antrenorul Tibor Selymeș spune că va avea la dispoziție o echipă bine pusă la punct din toate aspectele.

"Prima parte, cea dedicată pregătirii fizice, a fost una foarte bună. Este important că nu s-a accidentat nimeni. Toată lumea a reuşit să atingă ceea ce ne-am propus. Trebuie să mai îmbunătăţim relaţiile de grup, au venit mulţi jucători şi nu e uşor să faci pe toată lumea să gândească la fel. Sunt convins că vom avea o echipă bine pusă la punct din toate aspectele", a spus Tibor Selymeş, antrenorul Oțelului, conform site-ului oficial al clubului.

"Nu este foarte uşor să te adaptezi aşa repede la o echipă, dar încercăm să facem acest proces să fie cât mai scurt şi să se facă în mod natural. Avem o muncă infernală, aceea de a reuşi să creăm un grup. O stare bună de spirit ne poate aduce satisfacţii şi pentru asta muncim acum", a mai spus și Ovidiu Burcă, director sportiv al clubului.

Team managerul Cristi Munteanu declară că există "o concurenţă bună pe postul de portar, Hotoboc şi Makalambay fiind jucători de mare valoare. Acum avem postul de goalkeeper asigurat şi dispunem de mai multe soluţii."

Oţelul Galaţi i-a transferat în această iarnă pe Makalambay, Solomou, Sissoko, Sanaa, Dică, Tătar, Hamroun, Iorga şi Matondo.

Oţelul Galaţi va întâlni formaţia Dinamo Bucureşti, sâmbătă, de la ora 20.30, pe teren propriu, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului.

Cele mai citite

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii. Cele mai întâlnite prenume

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul...

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...

Prințul Harry marchează cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus

Prințul Harry va marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus printr-o prezență specială la o slujbă ce va avea loc la Catedrala St....
Ultima oră
Pe aceeași temă