20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleSelymes, noul antrenor al Oțelului: Am venit pentru că este o fostă...

Selymes, noul antrenor al Oțelului: Am venit pentru că este o fostă campioană

Tibor Selymes a declarat că a acceptat să vină pe banca tehnică a echipei Oțelul Galați deoarece este vorba despre o fostă campioană a României. Tehnicianul a fost anunțat la conducerea echipei de săptămâna trecută.

"Am acceptat să vin pentru că este vorba de Oţelul Galaţi, fosta campioană a României. Mă bucur că am alături de mine oameni de fotbal, ca Munteanu şi Burcă. Ei ştiu că este nevoie de răbdare, că performanţa nu se face peste noapte", a declarat Selymes, potrivit Mediafax.

Selymes a precizat că îi va avea ca antrenori secunzi pe Daniel Florea şi Valentin Sinescu.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, team managerul Cristian Munteanu a declarat că Tibor Selymes poate redresa echipa. "Ne-am dorit foarte mult un antrenor tânăr, cu o mentalitate nouă. E un fost jucător din Generaţia de Aur, cu vastă experienţă internaţională. Cred că împreună cu el vom redresa echipa. Nu ne pierdem speranţa", a spus Munteanu.

Fostul internaţional Tibor Selymes, în vârstă de 44 de ani, îl înlocuişte la conducerea formaţiei gălăţene pe germanul Michael Weiss. El a debutat ca antrenor în 2005, la FC Sopron, după care a condus echipele Liberty Oradea, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, FCM Târgu Mureş, Dinamo II, Săgeata Năvodari şi Kaposvari.

Selymes va debuta pe bancă la Oţelul Galaţi în meciul din deplasare cu CF Brăila, din şaisprezecimile de finală ale Cupei României Timişoreana.

Cele mai citite

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...
Ultima oră
Pe aceeași temă