14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăLifestyleSferturi Cupa Ligii: Dinamo joacă miercuri, Steaua intră în scenă joi

Sferturi Cupa Ligii: Dinamo joacă miercuri, Steaua intră în scenă joi

Cupa Ligii a ajuns la faza sferturilor de finală, care va avea loc între 14-15 octombrie. Dinamo va evolua miercuri, în timp ce marea sa rivală, Steaua, va juca joi.

Program sferturi Cupa Ligii:

Miercuri

Concordia Chiajna – ASA Târgu Mureș (18.15, Chiajna)

Dinamo – CFR Cluj (21.00, București Ștefan cel Mare)

Joi

FC Viitorul – Astra Giurgiu (18.15, Ovidiu)

Steaua – Poli Timișoara (21.00, București Arena Națională)

Toate cele patru echipe vor evolua și în optimile Cupei României peste două săptămâni. Steaua are cele mai mari șanse la calificarea în următoarea rundă, în timp ce dinamoviștii vor avea un duel strâns cu cfr-iștii.

Concordia ocupă locul 11 în Liga I, iar viitoarea sa adversară, vicecampioana din sezonul trecut, locul 6. Dinamo este ocupanta locului 5, iar clujenii sunt pe a opta poziție. Un duel puternic se anunță și cel dintre Viitorul (locul 3) și Astra (liderul campionatului). Steaua, a doua echipă din clasament are de înfruntat locul 9, acesta fiind cel mai dezechilibrat duel al sferturilor (în ciuda victoriei timișorenilor de la precedentul meci cu steliștii).

Meciurile din Cupa Ligii sunt transmisie în rețeaua Digi Sport.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă