12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleSimona Halep, alături de tricolori pe Instagram. Mesaje trăsnite ale suporterilor după...

Simona Halep, alături de tricolori pe Instagram. Mesaje trăsnite ale suporterilor după meciul România – Finlanda

Simona Halep i-a susținut pe tricolori, la meciul cu Finlanda, încheiat 1-1, direct din tribune, ea postând o imagine din timpul meciului pe contul său de Instagram. Românca adunat mai multe reacții din partea fanilor, care consideră că elevii lui Iordănescu ar avea de învățat de la ea.

“Mereu alături de jucătorii români. HAI ROMÂNIA!”, a scris Simona Halep alături de o fotografie făcută în timpul meciului România – Finlanda.

Fanii care o urmăresc pe conturile sale online au reacționat imediat la postarea Simonei. O româncă a scris că “Dacă te băgau pe tine în echipă, se calificau de-acum trei meciuri, nu în ultima secundă din minutul 90 (n.r. referitor la faptul că își păstrează prima șansă la calificarea directă). Să te mai duci la meciuri, că le porti noroc!”

“Dacă ar juca și ei atât de perfect ca tine!”, a fost mesajul unui alt fan al Simonei.

Un suporter rus a întrebat-o pe Halep când mai merge în Rusia. Românca probabil nu va face o astfel de călătorie prea curând, ea aflându-se la tratament, în România, după care va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep s-a numărat printre vedetele prezente în tribune la ultimul meci al Tricolorilor pe teren propriu în preliminariile Euro 2016.

Citește și GALERIE FOTO. Cum a trăit al 12-lea jucător România – Finlanda 1-1. Meciul, văzut din tribune

 

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă