8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. ȘOC în Bundesliga: Lewandoski a făcut MĂCEL în doar 9 minute....

VIDEO. ȘOC în Bundesliga: Lewandoski a făcut MĂCEL în doar 9 minute. Messi și Ronaldo nu au reușit așa ceva!

Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen, a tranșat meciul cu VfL Wolfsburg, din etapa a VI-a a Bundesliga în doar 9 minute, timp în care a marcat nu mai puțin de cinci goluri. El a întors scorul de 0-1, Bayern impunându-se cu 5-1.

Bayern intrase la pauză cu scorul de 0-1, după ce Caliguri, servit excelent de Draxler, a deschis scorul (min 26). Imediat după pauză, după ce Lewandowski a fost introdus pe teren, în locul lui Thiago Alcantara, Bayern a întors scorul. Atacantul în vârstă de 27 de ani a înscris cele cinci goluri ale sale în minutele: ’51, ’52, ’55, ’57, ’60. La două dintre reușite a primit pasă de gol de la fostul jucător al lui Șahtior, Douglas Costa, respectiv de Mario Gotze. De asemenea faza de la primul gol a fost construită în totalitate de Muller, care a driblat mai mulți adversari în careu.

Vezi în galeria foto de mai sus REACȚIA antrenorului Pep Guardiola după al cincilea gol al lui Lewandowski

Singurul atacant care a reușit cinci goluri într-un meci, în acest sezon, în campionatele principale ale Europei, este Cristiano Ronaldo, însă portughezul nu a înscris într-un timp atât de scurt, primul său gol fiind marcat în minutul 7, iar ultimul în minutul 87 (Espanyol – Real 0-6). El a mai marcat o dată tot 5 goluri într-un meci tot în La Liga, în primăvara acestui an (Real – Granada 9-1).

Lionel Messi a reușit o singură dată să marcheze cinci goluri într-un meci, în Liga Campionilor, într-un meci cu Bayer Leverkusen (scor 7-1, 2012), însă, la fel ca și Ronaldo, nu a marcat toate golurile consecutiv și într-un timp atât de scurt ca atacantul de la Munchen.

Citește și Pep Guardiola: “Nu pot să înțeleg, cinci goluri?” Reacția antrenorului după reușitele lui Lewandowski

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă