7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleȘOC în Liga 1. Atacantul Denis Alibec a semnat peste noapte...

ȘOC în Liga 1. Atacantul Denis Alibec a semnat peste noapte cu Steaua București pentru suma de 1,5 milioane de euro

Noaptea de marți spre miercuri a însemnat pentru unul dintre cei mai prolifici atacanți din Liga 1 transferul de la campioana Romaniei, Astra Giurgiu la vice-campioana Steaua București. 

După un lung șir de discuții și alte tatonări, Steaua a dat lovitura pe piața transferurilor și l-a furat Astrei pe Denis Alibec jucător în vârstă de 25 de ani născut la Mangalia cel mai bun marcator pentru trupa antrenată de tehnicianul Marius Șumudică.

Am știut ca va semna cu Steaua:

"Prefer să nu vorbesc despre Alibec şi n-are rost să vorbesc şi să comentez această situaţie. Veţi vedea în viitor. Vreau să mă abţin în momentul de faţă.

Nu vreau să comentez acum, ştiţi declaraţiile pe care le-am dat. Alibec m-a sunat azi noapte, spunându-mi că va semna, că a mers să ia încuviinţarea conducerii noastre. A fost la casa patronului Gigi Becali, unde bătuseră palma.

M-a anunţat, un gest frumos din partea lui. Îmi pare rău…El va rămâne la noi până la iarnă. E o decizie delicată şi pentru mine.", a declarat Marius Şumudcă, la Digi Sport.

Una dintre condițiile transferului lui Alibec la Steaua este ca jucătorul să nu joace în partidele contra Stelei un aspect pe care același Șumudica l-a comentat în stilul caracteristic pentru Digi Sport.

Steaua trebuie să se numească Astra 2. Cu tot respectul, i-au luat pe Enache, pe Boldrin, pe De Amorim, acum pe Alibec…mai urmează să-l iei şi pe Şumudică şi s-a terminat…glumesc. Nu ştiu cum voi gestiona situaţia în continuare şi ce voi face cu Denis în vestiar. S-a pus clauză să nu joace cu Steaua.

Gândiţi-vă ce misiune am eu, va fi foarte greu. Jos pălăria pentru patronul lor. Bagă bani, salvează fotbalul românesc, e un negociator bun. Aşteaptă să fii în moarte clinică, apoi îţi ia ficatul, rinichiul şi te duci. Nu vreau să mai vorbesc, am o stare deplorabilă şi mai urmează să plec şi cu avionul. Pe zi ce trece mai primesc câte o lovitură."

Steaua și Astra Giurgiu se vor întâlni în campionat în etapa a 20-a într-o confruntare care se va juca pe 10 decembrie.

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă