19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăLifestyleSrdjan Luchin, sfătuit de Pițurcă să semneze cu Steaua

Srdjan Luchin, sfătuit de Pițurcă să semneze cu Steaua

Transferul lui Srdjan Luchin la Steaua este facilitat și de Victor Pițurcă. Selecționerul l-a sfătuit pe fostul dinamovist să accepte condițiile Stelei, mai ales că Luchin își dorește să evolueze la națională.

"Am vorbit cu Luchin ieri. Mi-a spus alternativele pe care le are, mi-a cerut părerea, i-am spus rapid să opteze pentru Steaua, pentru că este o echipă extrem de importantă, are nevoie mare de el pentru că poate juca şi fundaş central şi mijlocaş central şi poate să se impună să joace. El a zis că s-a cam decis şi sper să-şi rezolve cât mai repede transferul la Steaua", a declarat Piţurcă, la postul Digi Sport.

Srgian Luchin, care a intrat de mai multă vreme în circuitul lui Victor Pițurcă, este aproape de a semna un contract cu Steaua, cel mai probabil pe doi ani de zile. Luchin, pe care actualul său club, Botev Plovdiv, l-ar ceda pentru doar 250.000 euro, încearcă să obțină un contract cât mai avantajos din punct de vedere financiar, el declarând zilele trecute că importantă este și familia.

Pițurcă a mai declarat că actuala ediție de campionat i se pare mai slabă, din punctul de vedere al valorii jucătorilor, decât cea precedentă. Un exemplu, în sprijinul afirmației sale, este campioana României, Steaua având un lot care a scăzut cu circa 10 milioane de euro față de cel din sezonul trecut.

"Ne confruntăm cu probleme grave, mai ales că aria noastră de selecţie este extrem de mică. Am fost la multe meciuri acum, de început, din campionatul nostru şi sunt echipe slabe. Cred că nici la nivelul campionatului trecut nu sunt echipe şi jucători. Ca şi calitate, e sub nivelul celui de anul trecut. Dacă Dinamo renunţă la jucători precum Bălgrădean, Rus înainte de începerea campionatului este normal ca nivelul campionatului nostru să fie de valoarea asta", a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă s-a declarat mulţumit de atacantul Ciprian și a salutat transferul său în Turcia. Marica a semnat cu echipa turcă Konyaspor. Pițurcă vrea ca toți jucătorii cu pretenții de națională să evolueze la echipele de club, chiar dacă sunt echipe cu nume mai mici.

Cele mai citite

Florinel Coman, după derby-ul cu Rapid: „Ar trebui să ne intereseze doar diferenţa față de locul doi. Vom sărbători la Sfântu Gheorghe”

La finalul derby-ului cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 2-2, Florinel Coman a declarat că este mai puţin important că FCSB nu a reuşit...

CNPP: 423.532 beneficiari de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, în martie 2024

Un număr de 423.532 de persoane beneficiau, în luna martie 2024, de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, conform datelor centralizate de Casa...

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...
Ultima oră
Pe aceeași temă