17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleStatuia din bronz a lui Cristiano Ronaldo, ridicată în Madeira, criticată de...

Statuia din bronz a lui Cristiano Ronaldo, ridicată în Madeira, criticată de localnici!

Cristiano Ronaldo are propria statuie din bronz, înaltă de mai bine de 3 metri, în localitatea sa natală, Funchal, din Madeira. Evenimentul dezvăluirii statuii, la care a participat și starul lui Real Madrid, a marcat însă și primele nemulțumiri ale locuitorilor.

"Este un moment special pentru mine. Sunt foarte mândru să am o astfel de statuie. Este o motivaţie în plus pentru a continua să câştig trofee şi titluri", a declarat Ronaldo, care a fost înconjurat de familie la acest eveniment.

Statuia de bronz, care a fost sculptată de Ricardo Velosa, are o înălţime de 3,40 metri şi 800 de kilograme și este amplasată în Praca do Mar, pe malul mării. Locul atrage cei mai mulţi turişti din regiune, iar evenimentul nu a trecut neobservat.

Localnicii au criticat statuia deoarece aceasta nu ar aduce prea mult cu celebrul fotbalist. "Nu pare să semene foarte mult cu Ronaldo această statuie", a declarat un localnic, fan al starului portughez.

Cristiano Ronaldo a cucerit Balonul de Aur pentru anul 2013 și se numără printre cei trei finaliști ai trofeului și în 2014.

Cele mai citite

Pe timp de război, cresc acțiunile firmelor producătoare de armament

Acțiunile unor mari companii care produc echipamente militare au crescut semnificativ, în contextul războiului din Ucraina și, mai nou, al războiului din Orientul Mijlociu,...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă