9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua - ASA Târgu Mureș: Argăseală așteaptă 30.000 de fani la meciul...

Steaua – ASA Târgu Mureș: Argăseală așteaptă 30.000 de fani la meciul sezonului

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, așteaptă peste 30.000 de spectatori, pe Arena Națională, la meciul pe care Steaua îl va disputa, miercuri, contra ASA Târgu Mureș, partidă care ar putea stabili campioana.

“Acest meci întruneşte condiţiile unuia care să aducă cel puţin 30.000 de spectatori la stadion. Pentru că este un meci, dacă nu unul tradiţional, cel puţiun din punct de vedere al încărcăturii momentului este unul care atrage”, a spus Argăseală, luni, la finalul Adunării Generale Extraordinare a LPF, potrivit Mediafax.

Partida dintre ocupantele locurilor 1 şi 2, despărţite de un punct în clasamentul Ligii I, nu este decisivă, susţine Argăseală. El explică faptul că pentru Steaua este mai important ca la ora disputării ultimei etape echipa să aibă asigurat titlul. “Cu titlul pe masă se joacă din prima etapă, nu doar miercuri. Important e ca la ultima etapă noi să avem titlul asigurat. Mai sunt şase etape şi 18 puncte, iar meciurile nu vor fi uşoare nici pentru noi, nici pentru celelalte echipe, inclusiv pentru Târgu Mureş”, a precizat Argăseală.

Citește și Cutremur la Dinamo: Conducerea a demisionat. Negoiță a renunțat la consilierul său

Oficialul stelist a menţionat că este foarte târziu pentru a se mai aduce o brigadă de arbitri din străinătate la meciul cu ASA Târgu Mureş. “Când să mai vină arbitri străini la meciul cu ASA Târgu Mureş? Azi e luni. E greu să mai vină, foare greu, e târziu”, a precizat Argăseală.

Formaţia Steaua întâlneşte, miercuri, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, echipa ASA Târgu Mureş, într-o partidă contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă