10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua - ASA Târgu Mureș: Cine arbitrează meciul sezonului. Mureșenii, în pericol

Steaua – ASA Târgu Mureș: Cine arbitrează meciul sezonului. Mureșenii, în pericol

Partida dintre Steaua și ASA Târgu Mureș, care va avea loc pe Arena Națională, miercuri, de la ora 21.30, în cadrul etapei a 29-a Ligii I, va fi arbitrată de George Găman.

Centralul, născut în Craiova, în vârstă de 30 de ani, este cunoscut drept unul dintre arbitrii cu cele mai puține intervenții din campionat, el acordând în medie sub 3 cartonașe pe meci. Totuși mureșenii au amintiri neplăcute de la partidele în care Găman s-a aflat la centru.

Rezultate precedente, cu Găman central: Steaua – Petrolul 3-1 (retur Cupa României); ASA Târgu Mureș – Pandurii (1-1), FC Brașov (1-0), CFR Cluj (2-2). În total, Găman a arbitrat 13 meciuri, în Liga I, în acest sezon.

Citește și Liga I: Programul etapei a 29-a. Steaua – Târgu Mureș, cap de afiș

Probleme pentru ASA, cu Găman la centru 

În meciul cu CFR, ASA a încasat nu mai puțin de 4 galbene, două dintre ele transformate într-un roșu, în timp ce adversarii au încasat un singur galeben. De asemenea, mureșenii au mai văzut un roșu și un galben la meciul cu Brașovul, adversarii primind 3 galbene. În schimb, în meciul cu Pandurii, ambele echipe au văzut câte două galbene.

De cealaltă parte, steliștii au primit un singur galben, prin Papp, la meciul cu Petrolul, iar adversarii au fost sancționați cu două galbene.

Steaua și ASA duc o luptă strâns la titlu, elevii lui Gâlcă având doar un punct peste echipa condusă de Liviu Ciobotariu. 

Citește și Echipa etapei a 28-a în Liga I: Doar doi steliști în primul 11

Cele mai citite

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...
Ultima oră
Pe aceeași temă