20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua - Astra 0-0, remiză cu ratări uriașe. Isăilă are postul salvat

Steaua – Astra 0-0, remiză cu ratări uriașe. Isăilă are postul salvat

Steaua și Astra au remizat în etapa a 9-a a Ligii I, scor 0-0, aceasta fiind prima remiză albă din derby-urile disputate de cele două echipe. 

Daniel Isăilă a obținut un rezultat important, în condițiile în care Astra era cotată foarte slab de către casele de pariuri, iar echipa a trecut în ultima perioadă prin momente extrem de dificile. După o remiză cu liderul campionatului Astra a pus capăt seriei de 3 înfrângeri consecutive (campionat – Liga Europa – Cupa României, toate la peste 2 goluri diferență). Isăilă pare să-și păstreze postul, patronul Astrei, Ioan Niculae, urmând să ia o decizie în urma acestui meci.

Remiza ar putea-o detrona pe Steaua din fruntea clasamentului dacă CFR va învinge cealaltă echipă din Cluj, Universitatea, cu mai mult de 2 goluri diferență.

Meciul Steaua – Astra a fostul o remiză albă, însă nu una lipsită de ocazii uriașe de gol. Mai întâi șutul lui Budescu, din prima repriză a fost respins foarte bine de portarul stelist, după care în repriza a doua ocaziile au curs la poarta giurgiuvenilor. Astra a avut însă noroc la șuturile lui Chipciu și Breeveld, ambii luând la țintă bara transversală. De asemeni Enache a ratat ocazii celei de a doua reprize, când din 7 metri nu a reușit să înscrie, el trimițând balonul pe lângă buturile lui Arlauskis.

A fost cea de a patra remiza din cele 20 de meciuri disputate de cele două echipe. Steaua s-a impus de 10 ori, iar Astra de 6 ori. Ultimele două întâlniri (finala Cupei și Supercupa) au fost ambele victorii ale giurgiuvenilor.

Cele mai citite

Pensiile în luna mai. S-a hotărât dacă vor fi plătite în avans

Guvernul României a decis să aprobe în avans plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale pentru luna mai 2024, conform informațiilor...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă